Personalia (Pabo & Social Work)

Een studievereniging voor iedereen die aan de pabo of social work studeert.

Wij organiseren ieder jaar verschillende gastcolleges. Hierdoor breid je je kennis uit en kun je jouw netwerk een boost geven.

De eerstejaars worden in het eerste semester up to date gehouden door tweedejaars studenten door het zogenoemde ‘Maatjes project’

Ieder jaar organiseren wij verschillende pubquizzen en feestjes in `t Haerlems Studenten Gildt

Virplaca (Bouwkunde & Bouwmanagement en Vastgoed)

Virplaca is de studievereniging voor de studenten van bouwkunde en bouwmanagement!

Wij hebben onze naam te danken aan de Romeinse godin van huiselijke haard en harmonie. Dit is ook terug te vinden in al onze activiteiten en onderling tussen de studenten.

Virplaca is dus een vereniging die staat voor onderlinge verbondenheid tussen vooral studenten, maar ook docenten. Wij organiseren voor onze eigen studenten elke periode een gezellige borrel waar een passende spreker aanwezig is voor een gastcollege.

Jaarlijks organiseren wij ook studiereizen. Deze reizen gaan naar steden waar een verscheidenheid aan architectuur te zien is. Daarnaast proberen wij elk jaar een wintersportreis te organiseren!

Lepidoptera (Informatica en informatietechnologie)

Lepidoptera is de Studievereniging voor alle studenten die staan ingeschreven voor de opleidingen Informatica en Informatietechnologie aan Hogeschool Inholland.

Jaarlijks organiseren wij meerdere feesten in het Haerlems Studenten Gildt, de studentenbar van Haarlem.

Aan het begin van ieder jaar is er een BBQ waar je nieuwe mede-Lepi’s kunt ontmoeten

In de Lepi WhatsApp groepchat worden creatieve ideeën uitgewisseld en kun je hulp krijgen als je vastloopt met je code. Met iedereen in de groep is er altijd wel iemand die je kan helpen!

Röntgenius (MBRT)

Röntgenius is een vereniging voor en door studenten van de opleiding MBRT, en bestaat al meer dan 30 jaar!

Wij gaan jaarlijks een weekendje weg naar Centerparcs met 95 MBRT studenten uit verschillende jaarlagen.

Voor studenten uit het 2de jaar is er een uitje naar de snijzaal in het LUMC, waarbij je een kleine anatomie les krijgt en geprepareerde lichamen kunt bekijken.

Jaarlijks organiseren wij verschillende feestjes in het Haerlems studenten Gildt.

Voluptuaria (Tourism Management)

De studievereniging voor iedereen die Tourism Management studeert bij Inholland Haarlem.

Een student Tourism Management ontdekte ’t Haerlems Studenten Gildt en alle studieverenigingen die er al waren. Zij was zo enthousiast, dat Fluppie (Voluptuaria) dankzij haar sinds april 2016 bestaat!

Elk jaar organiseren wij diverse activiteiten, zowel studie gerelateerd als gezelschapsuitjes. Ons meest geliefde uitje is de cocktailworkshop.

Wij hebben een echte mascotte, Fred de Flamingo! Onze allereerste introweek ging er een roze opblaasflamingo mee. Doordat deze zo vlug stuk ging, is deze al snel vervangen door een blauwe stoffen versie.

’t Haerlems Studenten Gildt

’t Haerlems Studenten Gildt wordt gerund door studenten voor studenten!

’t Gildt is dé plek om je netwerk te verbreden. In ’t Gildt komen naast oudere jaars ook studenten van de andere opleidingen van Inholland.

Iedere donderdag is ’t Haerlems Studenten Gildt geopend van 16:00 – 04:00 en wordt de bar gerund door vrijwillige studenten. Zij zorgen ervoor dat jij bent voorzien van een lekker drankje en een leuke avond.

In ’t Gildt kun je 5 muntjes halen voor €10,- . Voor bier, wijn, fris of een shotje betaal je slechts 1 muntje. Voor een speciaal biertje twee en voor een mixdrankje of cocktail betaal je maar drie muntjes. Echte studenten prijzen dus.

In ’t Gildt komen bijna alle verenigingen van Inholland die op z’n tijd ook hun eigen themafeesten organiseren.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe barleden. Achter de bar staan doe je bij ons vrijwillig maar je mag wel de hele avond drinken op onze kosten. Je hoeft geen ervaring te hebben, wij leren je wel hoe het moet. Daarnaast hoef je ook niet iedere donderdag te kunnen. Samen met jouw barteam sta je één keer in de zes weken achter de bar. Zo blijft het voor iedereen leuk. Lijkt dit jou wat? Dan kan je je gewoon aanmelden bij de bar.